An oasis in the centre of the city. 

On the ground floor, the town houses refer to the masonry walls to the buildings in the rest of the street. The houses are on the street side with large high windows to let the morning sun into the house. The second floor 'floats' like a loose volume above the substructure at the same height as the fascias of the houses to the right of the town houses. A 'skin' of white expanded metal is applied around that volume. On the left side, the city houses are connected by a patio to the extension with the staircase of the existing corner building. Between the town houses and the houses on the right next to it, not directly on the boundary is built and space is kept. At the rear of the dwellings, the new building will continue to meet the existing building height and its patios and roof terraces in terms of height. In connection with the privacy between homes, 'green' patio screens are provided and, thanks to the use of a sedum roof, the roof terrace also remains at a sufficient distance from the rear neighbors. The contrast between the city houses and the surrounding buildings has been chosen because of the expanded metal tight volume and the high windows at the front, which gives the city houses an industrial character. The buildings in the neighborhood also allow this contrast. In this street, there is already a lot of fragmentation in terms of buildings and because of the scale of the apartment complex opposite the town houses, so the scale and industrial character of the town houses is urban planning legitimate. 

Architect: Architecten En-En

 

Reviews

 

Ut sed egestas, volutpat.

“Pellentesque vel mattis turpis. Etiam tristique posuere sapien at mattis. Praesent feugiat pulvinar justo id varius. Fusce nisl elit, dictum eget condimentum eu, elementum sed ante.”

— J.A.

Maecenas vehicula tortor!

“Etiam tristique posuere sapien at mattis. Praesent feugiat pulvinar justo id varius. Fusce nisl elit, dictum eget condimentum eu, elementum sed ante. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus.”

— L.K.

Sed maximus vel velit ac rutrum.

“Fusce nisl elit, dictum eget condimentum eu, elementum sed ante. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia. Pellentesque vel mattis turpis.”

— J.Y.

 

Gallery

 

Take a break from the hustle and bustle.

These wel equpette and fully furnertschet homes will provide a .